Politica de returnare

Daca nu esti in totalitate satisfacut de achizitia facuta, in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii produsului, ai dreptul sa returnezi produsul si sa primesti banii inapoi.

Consumatorul are dreptul sa notifice vanzatorul in scris la adresa de email: contact@makoboardsports.ro cu privire la anularea comenzii, fara penalitati si fara sa invoce vreun motiv.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor daca coletul a fost desigilat sau daca ambalajele au fost avariate sau lipsesc.

Compania are obligatia sa returneze contravaloarea produsului in termen de 14 zile de la primirea notificarii clientului pe email, dar nu inainte de primirea retur a produsului. Prin exceptie, daca dupa primirea retur a produsului, acesta a fost avariat sau nu mai poate fi catalogat ca fiind nou, compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produsului. De asemenea, compania poate refuza returnarea daca ambalajul de retur nu este cel original sau intact.

Metode de returnare

Optiunea modului de returnare a coletului de retur apartine integral clientului, acesta fiind acela care va suporta direct costul transportului de returnare.

Daca aveti neclaritati sau probleme cu comanda care nu poate fi rezolvata prin email, contactati-ne la adresa de email: contact@makoboardsports.ro

 

ADRESA DE RETURNARE

Adresa: Str. , sector 5, Bucuresti, cod postal:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.