TERMENI SI CONDITII


Utilizarea acestui site este gratuita.

 

Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.
Site-ul poate contine materiale publicitare. Publicitatea afisata pe Site nu va obliga sa achizitionati produsele sau serviciile promovate. Compania nu isi asuma raspunderea pentru continutul reclamelor afisate, daca acestea provin de la terti.
Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fara acordul dumneavoastra.

 

Continut

 

Site-ul reprezinta un magazin online, care inlcude prezentari ale produsului/produselor comercializate de catre Companie si preturile aferente. Utilizatorii pot achizitiona produsul/produsele prin efectuarea unor comenzi in mediul online.

Protectie legala

 

Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei Romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei Romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde se afla sediul titularului drepturilor.
Pentru a raporta o incalcare a dreptului de autor sesizata pe site va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@makoboardsports.ro

 

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

 

In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul Site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii sau achizitionarii de produse prin plasarea unei comenzi.

Utilizare comerciala

 

Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa.
Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@makoboardsports.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pretul produsului/produselor prezentate pe site este exprimat in EURO si include TVA. Transportul NU este inclus in pret in afara romaniei.
In Romania, transportul este inclus in pretul produsului.

GARANTIE

Societatea noastra acorda pentru toate produsele comercializate garantia legala de conformitate in concordanta cu prevederile Legii Nr. 449/2003 republicata.
In cazul lipsei conformitatii produsului/produselor achizitionate de la societatea noastra, consumatorul are dreptul de a solicita sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind produsul/produsele, in conditiile art. 13 si 14 din Legea Nr. 449/2003.
Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre societatea noastra și consumator.

Garantia oferita de catre producator este de 12 luni calendaristice.

 

ATENTIE!!!

Va rugam sa pastrati factura care insoteste livrarea pentru cazul reclamatiilor ulterioare cu privire la conformitatea produsului achizitionat de la societatea noastra. Denumirea, modelul, codul produsului, data cumpararii, pretul produsului se regasesc in facture, iar in cazul unei reclamatii aceasta trebuie sa insoteasca produsul.
Nu indepartati eticheta/etichetele de pe produs. Absenta acestora duce la invalidarea garantiei.

In cazul in care considerati ca produsul achizitionat de la societatea noastra prezinta neconformitati sau defecte de fabricatie va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa de e-mail: contact@makoboardsports.ro

 

Datele de contact complete ale companiei:

 

Societate: FLYBOARD EXTREME SPORT SRL

CUI:  RO30392771

Adresa sediul social: Bucuresti sector 3, Strada Foisorului nr 5,

Telefon: 0728222616

Email: contact@makoboardsports.ro

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.